Τοποθεσία

Το σταυροδρόμι της Δυτικής Κρήτης

Η Σούδα είναι το μεγάλο φυσικό λιμάνι της Δυτικής Κρήτης, μόλις 5 χλμ από το κέντρο των Χανίων. Καθώς το πλοίο μπαίνει στον όρμο της Σούδας, στα δεξιά σας υποδέχεται το ενετικό Φρούριο της Φορτέτζας, χτισμένο στη νησίδα Σούδα το 1583. Ακριβώς απέναντι, στα αριστερά σας, στην κορυφή Καλάμι στέκει το Φρούριο Ιτζεδίν, χτισμένο από τους Οθωμανούς το 1872. Με το που αφήσετε πίσω σας τα φρούρια που επόπτευαν για αιώνες την είσοδο του λιμανιού, ξεπροβάλλει σκαρφαλωμένη στη βουνοπλαγιά η αμφιθεατρική κωμόπολη της Σούδας.
Κατεβαίνοντας από το πλοίο ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο προς τα Χανιά για 3 χλμ και φτάνετε στο SEAMETRY APARTMENTS. Το κατάλυμά μας βρίσκεται σε ένα υπέροχο, ήσυχο σημείο, με πανοραμική θέα στο Κρητικό πέλαγος, από όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τη μεγαλόπρεπη ανατολή του ήλιου κάθε πρωί.
Αν πάλι ταξιδεύετε με αεροπλάνο, ο Διεθνής Αερολιμένας των Χανίων απέχει μόλις 11 χλμ από το κατάλυμά μας.

Εξερευνήστε τα Χανιά με αφετηρία το SEAMETRY APARTMENTS

Η προνομιακή τοποθεσία του SEAMETRY APARTMENTS σας επιτρέπει να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές που προσφέρουν τα Χανιά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη γαλήνη της διαμονής σας.
Η ιστορία του νησιού σας αγκαλιάζει αμέσως μόλις φτάσετε στη Σούδα, καθώς περιμετρικά του οικισμού,σε μικρή απόσταση, βρίσκονται ο αρχαιολογικός χώρος της Απτέρας, τα ενετικά και οθωμανικά φρούρια που κυκλώνουν τον όρμο της Σούδας, καθώς επίσης και το συμμαχικό νεκροταφείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε απόσταση 3 χλμ από το κατάλυμά μας βρίσκεται η ιστορική οικεία – μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου, καθώς και η Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που χρονολογείται στον 13ο αιώνα μ.Χ. Επίσης, μόλις σε 3,5 χλμ βρίσκεστε στην πολυσύχναστη Πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη και στη μεγάλη Δημοτική Αγορά των Χανίων.
Σε απόσταση 5 χλμ στα δυτικά βρίσκεται το πανέμορφο κέντρο των Χανίων, με το γραφικό ενετικό λιμάνι, το Ναυτικό Μουσείο, τα λαβυρινθώδη στενά σοκάκια της ιστορικής παλιάς πόλης, τα μαγαζιά, τα εστιατόρια, αλλά και τα μπαράκια όπου χτυπά η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης στα Χανιά.
Η μεγάλη χερσόνησος Ακρωτήρι ξεκινά βόρεια της Σούδας, όπου θα βρείτε τις διάσημες παραλίες των Χανίων Σταυρός, Τερσανάς, Καλαθάς, Σεϊτάν Λιμάνια, Μαράθι και Λουτράκι, καθώς επίσης και πολλά ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες.
Νότια εκτείνεται η εύφορη περιοχή του Αποκόρωνα ως τους πρόποδες των Λευκών Ορέων, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε γοητευτικά παραδοσιακά χωριά, τη μοναδική φυσική λίμνη των Χανίων, Κούρνα, αλλά και μερικούς από τους πιο γνωστούς παραθαλάσσιους προορισμούς.

aeczane.com/maximum-sexual-bayan-azdirici-damla/

0 0 votes
Please Rate our Services
Ελληνικα